Fiti primii care aflati noutatile

PostHeaderIcon Steaua – Sageata Navodari; repetitie pentru Schalke

Steaua Sageata Navodari live onlineDupă o pauză de trei săptămâni din cauza partidelor disputate de echipa naţională în preliminariile Campionatului Mondial şi cu perspectiva debutului în noul sezon al grupelor Champions League, Steaua joacă în această seară contra celor de la Săgeata Năvodari meciul ce contează pentru etapa a şaptea din Liga 1, care, însă, reprezintă mai mult o repetiţie cu public pentru partida contra nemţilor de la Schalke, de miercuri seara.

 

Pentru acest joc, Laurenţiu Reghecampf nu se va putea baza în mod cert pe Cristian Tănase, care s-a accidentat la partida României contra Turciei, dar se pare că va lăsa în afara primului „11” şi alţi titulari de bază ai echipei, printre care Pintilii sau Georgievski. În locul lor vor intra, probabil, Filip, cel care a dat două goluri etapa precedentă de la Mediaş prin intermediul cărora a salvat echipa de la o înfrângere grea, Râpă, fundaşul care a fost şi el titular în partida cu medieşenii, dar care apare rar în prima echipă, şi Adrian Cristea, unul dintre cele mai contestate transferuri ale roş-albaştrilor din această vară.

 

De partea cealaltă, chiar dacă par victime sigure, cei de la Săgeata Năvodari vin la Bucureşti cu gânduri mari. Promovată în acest an, echipa antrenată de Tibor Selymes a avut un start de sezon destul de bun şi, după 6 etape disputate, Săgeata se află pe locul 10, cu 8 puncte acumulate. Secundul lui Selymes, Gabi Manu, a declarat că vor aborda meciul cu gândul de-a se bucura de joc şi a câştiga cât mai mult posibil din el. Acesta a mai adăugat că presiunea va fi pe umerii stelei, nu pe ai lor, şi că ei nu se consideră o echipă mică venită să facă antijoc împotriva granzilor, ci vor încerca să joace cât mai bine şi să scoată maximum din întâlnirea cu Steaua.

 

Meciul Steaua – Săgeata Năvodari va fi transmis în direct de Digi Sport 1, astăzi, de la ora 21:30. Partida poate fi urmărită şi online, din pagina dedicată meciurilor live online.

 

Echipa de start a Stelei este următoarea:
Tătărușanu – Prepeliţă, Szukala, Gardoș, Latovlevici – Bourceanu, Filip – Iancu, Stanciu, Cristea – Piovaccari.

Rezerve: Niță – Râpă, Tatu, Răduț, Varela, Kapetanos, Popa.

 

Echipa de start a Săgeții Năvodari:
Panagopoulos – Peteleu, Fl. Popa, Cr. Munteanu, V. Lupu – Florean, Muzac, Achim, V. Apostol – V. Dinu, M. Roman II

Rezerve: Pogacsics, I. Filip, Al. Sorian, Mera, Ţigoianu, I. Iordache, Vezan
Ai o parere? Spune-o!